5 grunner til å velge AddSecure Link

Av Henrik Hjelte, Produktsjef IoT, 29.05.17 |

Del:

Det er mange grunner til at Link er den beste måten å koble IoT-sikkerhet sammen med virtuelle enheter. Her er de fem viktigste. 

iot-sikkerhet_link.jpgAddSecure Link er en privat og sikker IoT-kommunikasjonsplattform, som kobler enheter sammen via mobilnett og internett.

 

LES OGSÅ: Dette snakket vi om på SecTech-messen 2017

 

1. Sikkerhet

En av de vanligste årsakene til sikkerhetsbrudd når det gjelder IoT er at kommunikasjonen til og fra enhetene går åpent på internett. Åpne nettverk betyr også åpne dører for uvedkommende. Ved å bruke Link går alt automatisk over lukkede Virtuelle Private Nettverk (VPN), usynlig for alle andre på nett, slik at du unngår farlige, åpne bakdører.

Vår plattform er redundant, så hvis det skulle oppstå problemer med en server vil en ny automatisk ta over.


LES OGSÅ: Slik får du kontroll på enhetene dine med Link Manager

 

2. Enkelt å administrere og følge opp

Når du bruker Link vil du kunne styre hele IoT-nettverket ditt over nettportalen Link Manager. Siden å bygge og administrere nettverk kan være en utfordrende oppgave, har vi bevisst bygget et brukergrensesnitt som er intuitivt og enkelt nok til å brukes av ikke-eksperter. Det betyr også færre menneskelige feil, siden brukervennlige systemer er med på å øke sikkerheten. Gjennom portalen setter du raskt og enkelt opp nye nettverk, bestiller SIM-kort, pauser og starter abonnement, og så videre.

 

3. Betal for det du bruker

Link kommer i mange størrelser, delt inn i forskjellige pakker med ulik datamengde. Du trenger ikke gjøre noen analyse i forkant for å gjette deg til hvor mye trafikk du vil bruke. I stedet faktureres du for den pakkestørrelsen du ender opp med å ha brukt hver enkelt måned. Du trenger ikke bekymre deg for å ha kjøpt mer eller mindre enn du trenger.

I Link Manager setter du også enkelt opp varsling ved et gitt dataforbruk til dine valgfrie mailadresser. Dermed kan du sikre deg mot unormalt forbruk og påfølgende regningssjokk.

 

4. Lett å skalere

Gjennom Link Manager bestiller du enkelt nye SIM, etablerer VPN, samt legger til og trekker tilbake brukerrettigheter. Brukergrensesnittet er svært enkelt og du behøver ingen spesiell kompetanse for å benytte det. Om du velger å starte smått, kan du lett bruke det som grobunn for en større infrastruktur i fremtiden, uten å investere i flere løsninger.

 

5. Overvåking og support 24/7

I tillegg til den robuste tekniske kommunikasjonsløsningen, har vi som en ekstra sikkerhetsforanstaltning ansatte som følger med 24 timer i døgnet, og sørger for at all kommunikasjon går som den skal.

Det betyr at selv hvis noe uforutsett skulle hende, kan du være trygg på at vi allerede er i gang med å fikse det, selv midt på natten. Trenger du hjelp eller råd fra oss, er vi heller aldri mer enn en telefon unna.

 

bli-kontaktet-for-møte 

AddSecure Link

Henrik Hjelte, Produktsjef IoT

Av Henrik Hjelte, Produktsjef IoT

Henrik har 10 års erfaring med sikkerhet og sikker kommunikasjon fra Stanley Security og AddSecure. Han er ansvarlig for AddSecure Link, en sikker plattform for IOT-kommunikasjon. Henrik jobber for å forbedre sikkerheten i IOT, og for å sikre at alle enheter kommunisere med hverandre på en trygg måte.
false