Våre 5 mest leste innlegg

Av Kjersti Brotke, 08.02.18 |

Del:

2018 er her, og et nytt år er tid for å se tilbake på året som har gått. Her er fem klassiske AddSecure-innlegg til glede for nye lesere.

internet-security-concept-picture-id851986446.jpg

10 tips for å sikre smarte byer

Vi skaper smarte byer for å gjøre livet enklere for innbyggerne. Derfor er det viktig å ikke bare beskytte byene, men til syvende og sist dem som bor der.

Det er mye snakk om smarte byer, men mindre om hvilke konkrete tiltak man kan gjøre for at de smarte byene skal være trygge å bo i. I denne bloggposten får du en oversiktlig sjekkliste for å sikre deg at dine løsninger ikke er utsatt for kapring.

Les mer.

 

5 råd til bedrifter som skal begynne med IoT

Skal din bedrift implementere IoT-løsninger, er det noen fallgruver det er viktig å unngå. Dette er våre fem beste råd for å stille mest mulig forberedt.

IoT-teknologi er fremdeles et nytt, spennende og uoversiktlig marked. Derfor er det mange som ikke er klar over hva man burde tenke på når man først etablerer sin løsning. Visste du for eksempel at det noen ganger er smart å gå for de minst avanserte enhetene?

Les mer.

 

5 grunner til å velge AddSecure Link

Det er mange grunner til at Link er den beste måten å koble IoT-sikkerhet sammen med virtuelle enheter. Her er de fem viktigste.

Her tillater vi oss rett og slett å skryte litt av fordelene med Link, og som det tredje mest populære innlegget er det tydelig at leserne er nysgjerrige.

Les mer. 

 

5 (nye) alarmerende eksempler på farene ved IoT

Disse fem tilfellene levner ingen tvil om at «ting» på internett (IoT) er altfor dårlig sikret.

I et av de få tilfellene der oppfølgeren slår originalen, seilte dette innlegget inn på en solid andreplass. Du får blant annet stifte bekjentskap med det største angrepet internett noensinne har sett, og et universitet som gikk i stå på leting etter fiskerestauranter.

Les mer.

 

De 5 største malware-truslene mot dine enheter

Kanskje er enhetene dine allerede kapret av et botnett uten at du vet om det. Det kan få store konsekvenser, for både deg og internett generelt.

«Kjenn din fiende», sa Sun Tzu sånn omtrent, og det gjelder like mye for IoT som for slagmarken. Internett kryr av botnets og skadelig programvare som bare sikler etter å ta kontroll over dine enheter. I vårt mest populære innlegg blir du kjent med verstingene.

Les mer.

IoT_uttrykk_no

false