Hvorfor (og hvordan) Østfold oppdaterte heisalarmene sine

Av Per Christian Foss, Salgssjef IoT, 09.10.18 |

Del:

Svaret involverer nedlagte telefonlinjer og noen irriterte vaktmestere.

ostfold

Nylig hjalp vi Østfold fylkeskommune med å oppdatere heisalarmene sine. Ettersom de tradisjonelle, analoge telefonlinjene avvikles og mobilnettet blir mer digitalt, ble gamle kommunikasjonslinjer fort utdaterte. Men det var ikke det eneste problemet.

Slik det ofte skjer når gammel teknologi får stå i fred en stund, begynte det å dukke opp noen rare følgefeil. Et eller annet sted i det gamle systemet ble det sendt ut varslinger til vaktmestere som sluttet for flere år siden. Ikke bare skapte dette usikkerhet rundt hvorvidt viktige varslinger gikk tapt, men det var også et irritasjonsmoment for de pensjonerte vaktmestrene.

 

AddSecures prosjekt

Fylkeskommunen bestemte seg for å kontakte AddSecure, og sammen kom vi opp med en bedre løsning. Her er kortversjonen:

  • Med den lett-installerte Airborne Lift Alarm-løsningen kan de nye alarmene kommunisere 100 prosent digitalt gjennom mobilnettet, og skifter automatisk til SMS som en backup-løsning dersom den ikke finner digitalt signal.
  • Alle alarmer (på tvers av bygninger), nettverk og kontaktinformasjon er samlet i den felles webapplikasjonen AddView.
  • Alarmene testes tre ganger oftere enn EUs minimumskrav.

Er du interessert i å lære mer, ta en titt på vårt gratis case, tilgjengelig for nedlasting under.

 

Hvordan Østfold ble en smartere kommune med digital heisalarmkommunikasjon

Heisalarm

Per Christian Foss, Salgssjef IoT

Av Per Christian Foss, Salgssjef IoT

Per Christian har 7 års erfaring fra Internet of Things-området, innen forretningsutvikling, salg og produktledelse. Han har et stort engasjement for IoT, for hvordan det å koble enheter til internett kan gi store fordeler for bedrifter, enkeltindivider og for samfunnet som helhet. Per Christian har jobbet med en lang rekke vertikaler innen IoT, som connected cars, smarte byer, sikkerhetsløsninger og selvkjørende busser.
false