Slik får du kontroll på enhetene dine med Link Manager

Av Henrik Hjelte, Produktsjef IoT, 19.07.17 |

Del:

Å holde full oversikt over konfigureringer, tilganger og koblinger i et IoT-nettverk er ofte vanskelig. Link Manager hjelper deg å gjøre alt dette enkelt, og på ett sted.

Link secure-connection tjansteflode vers 2.png

Når du har bygget et IoT-nettverk med vår Link-løsning, er Link Manager nettportalen du bruker til å styre det. Da kan du og alle du gir adgang kontrollere og overvåke nettverk, enheter, og alt som hører til, gjennom en enkel selvbetjeningsløsning.

Vi har trukket fram noen av de viktigste funksjonene for deg som er ny til Link, eller vurderer å prøve det.

LES OGSÅ: 5 grunner til å velge Link

Bestill SIM-kort uten å konfigurere

Link secure- selection 1 sim.png

Link-nettverk kommuniserer over mobilnettet, noe som betyr at hver enhet trenger et eget SIM-kort. Når du ønsker å etablere et nytt nettverk, eller utvide et eksisterende, er det nødvendig at du kan anskaffe de nye SIM-kortene du har behov for så snarlig som mulig.

Link Manager lar deg enkelt bestille nye gjennom samme portal som resten av funksjonene. Alt du trenger å gjøre er å spesifisere antallet du trenger, og du vil få dem tilsendt ferdig lagt opp i Link Manager og nesten helt klare til å tas i bruk. Det gjenstår bare å aktivere dem og velge abonnementstypen du ønsker deg.

 

Sikre nettverk uten teknisk kunnskap

Link secure- selection 2 sikkerhet.png

All kommunikasjon i Link går automatisk over krypterte VPN-nettverk. Det betyr at ingen utenforstående har mulighet til å få tilgang, med mindre du gir dem det gjennom Link Manager. Her kan du i løpet av et minutt eller to opprette, deaktivere eller utvide nettverk, alt gjennom et brukervennlig grensesnitt som du ikke er nødt til å være utdannet IT-tekniker for å forstå.

Du har til enhver tid god oversikt over hvem som har tilgang, og å legge til eller fjerne brukere er gjort med et tastetrykk. Du risikerer aldri å sitte igjen med glemte tidligere ansatte som fortsatt har adgang til nettverkene dine. For deg som ønsker ekstra sikkerhet er det også lett å implementere tofaktorautorisering.

LES OGSÅ: Derfor er sikkerhet ekstremt viktig i IoT

 

Se hva som er på nett og ikke

Link secure- selection 3 på nett.png

Link Manager kommer også med en lett forståelig grafisk fremstilling av alle nettverkene dine. Her kan du gå inn på hver enhet eller abonnement, og se hva som er på nett og ikke. Du kan se hvor mye data hver enhet bruker eller har brukt, og dermed også oppdage om noen bruker mer enn de burde.

Skulle det vise seg at noe ikke fungerer som det skal, er vi tilgjengelige for support gjennom hele den vanlige arbeidstiden. Vi vil undersøke nærmere om det eksempelvis er en operatørfeil eller en basestasjon er nede.

LES OGSÅ: Dette snakket vi om på SecTech-messen 2017

 

Kontroller abonnementene

Link secure- selection 4 kontroll.png


Link Manager gir deg ikke bare full kontroll over nettverkene, men også over hvordan du betaler for dem.

Du kan til enhver tid se alle abonnementene, hvor mye data du har brukt av dem, og om du er i nærheten av å nå taket du har satt for datamengde. Dette kan du også få varslinger om gjennom e-post.

LES OGSÅ: Hva skjer i Norden på IoT-fronten?

 

Total oversikt over alt

Link secure- selection 5 - totalkontroll.png

Du kan organisere enheter, abonnementer, nettverk og ansatte, akkurat slik du selv vil. Alt er samlet i én oversiktlig plattform, og om det er noe du ikke finner kan du søke det opp gjennom mobilnummer, ICCID, eller navn du har gitt enhetene selv.

Link Manager er en helhetlig løsning som sørger for at hva enn du trenger kan gjøres enkelt, raskt, og uten en mengde forhåndskunnskap.

 

bli-kontaktet-for-møte

AddSecure Link

Henrik Hjelte, Produktsjef IoT

Av Henrik Hjelte, Produktsjef IoT

Henrik har 10 års erfaring med sikkerhet og sikker kommunikasjon fra Stanley Security og AddSecure. Han er ansvarlig for AddSecure Link, en sikker plattform for IOT-kommunikasjon. Henrik jobber for å forbedre sikkerheten i IOT, og for å sikre at alle enheter kommunisere med hverandre på en trygg måte.
false